“Managementul destinațiilor: Offline & Online”

Scris de CJ Gorj. Postat în Evenimente, Principală

Consiliul Judetean Gorj

Publicat în data de septembrie 15, 2016 cu Nici un comentariu

CONSILIUL JUDEȚEAN GORJ
15.09.2016

Managementul destinațiilor: Offline & Online”

Județul Gorj va fi gazda unui eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Turism, în parteneriat cu Google România sub denumirea “Managementul destinațiilor: Offline & Online”, care va avea loc în data de 29 septembrie 2016 în sala Maură a Palatului Administrativ, din Municipiul Târgu Jiu.

Autoritatea Națională pentru Turism va prezenta în cadrul acestui eveniment viziunea sa cu privirea la înființarea organizațiilor de management al destinațiilor care vor contribui la creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedre turistic și nu numai.

Google România în calitate de partener al Autorității Naționale pentru Turism va prezenta oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing Online și va contura profilul călătorului digital.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unor destinații turistice autohtone.

La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai autorităților publice locale, centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, ai mediului academic, agenți economici membrii ai Camerei de Comerț și Industrie, asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, asociațiilor patronale și federațiilor din turism, organizațiilor nonguvernamentale cu activitate în domeniul turismului, precum și reprezentanți ai presei locale. 

Nici un comentariu

Comentarii pentru “Managementul destinațiilor: Offline & Online” sunt acum închise.