Gorjul promovat la cea de-a II-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei, 10-12 martie 2017

Scris de CJ Gorj. Postat în Evenimente, Principală

20170310_104958

Publicat în data de martie 20, 2017 cu Nici un comentariu

Consiliul Județean Gorj, Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Serviciul Public Județean SALVAMONT Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu și Asociația de Promovarea și Dezvoltare a Turismului ”Acasă la Brâncuși” au promovat la Târgului de Turism al Olteniei, cele mai importante obiective și atracții turistice din Județul Gorj.

Elementul principal al promovării a fost reprezentat de punerea în valoare a operelor brâncușiene din Târgu Jiu, fiind amintit faptul că în arta sa, Brâncuși s-a inspirat din tradițiile și obiceiurile Gorjului, locul său de baștină.

Pentru unicitatea și potențialul turistic divers, Județul Gorj și Municipiul Târgu Jiu au primit în anul 2014 distincția ”Mărul de aur”, catalogat  drept ”Oscarul” industriei turistice la nivel mondial.

Oaspeții și vizitatorii standului Județului Gorj au fost întâmpinați cu pâine și cu sare, fiind invitați ”Acasă la Brâncuși”!

Nici un comentariu

Comentarii pentru Gorjul promovat la cea de-a II-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei, 10-12 martie 2017 sunt acum închise.