Ministrul Turismului, în vizită de lucru în Gorj

Scris de CJ Gorj. Postat în Evenimente, Principală

Consiliul Judetean Gorj

Publicat în data de iunie 06, 2017 cu Nici un comentariu

Ministrul Turismului, Mircea Dobre va vizita județul Gorj și municipiul Târgu Jiu, marți 6 iunie 2017, la invitația deputatului Mihai Weber, președinte executiv al PSD Gorj și a lui Cosmin Popescu, președinte al Consiliului Județean Gorj . Întâlnirea va avea loc la ora 11, la Palatul Administrativ.

La această întâlnire vor mai participa Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu – Jiu, Ciprian-Adrian Florescu, prefectul județului Gorj, primari ai localităților cu potențial turistic, oficialități ale administrației publice locale, precum și reprezentanți ai operatorilor de turism și ai agenților economici implicați în activitatea de turism.

Se vor discuta obiectivele de investiții, printre care și cel de reabilitare al ansamblului Ministrul Turismului, Mircea Dobre va vizita județul Gorj și municipiul Târgu Jiu, marți 6 iunie, la invitația deputatului Mihai Weber, președinte executiv al PSD Gorj și a lui Cosmin Popescu, președinte al Consiliului Județean Gorj . Întâlnirea va avea loc la ora 11, la Palatul Administrativ.

Domnul deputat Mihai Weber a inițiat această întâlnire din dorința de a evidenția importanța dezvoltării și consolidării rețelei de drumuri județene și comunale ca prim factor de stabilitate pentru fructificarea potențialului județului din punct de vedere turistic.

„Cei mai mulți oameni cunosc județul Gorj ca fiind o zonă exclusiv minieră, a venit timpul ca oamenii să afle și de potențialul turistic al județului Gorj. Micul Rai cum a fost denumit de străinii care ne-au vizitat, trebuie să devină cea mai mare atracție turistică a României. Și mă voi lupta alături de colegii mei pentru realizarea acestui obiectiv”, a declarat deputatul Mihai Weber.

În partea a doua a zilei ministrul Turismului va vizita și alte obiective turistice importante din județul Gorj, printre care traseul Transalpina și Complexul Turistic Rânca, pentru a dialoga direct cu cei implicați în activitatea de turism.

Program vizita dl. Mircea Dobre, ministrul turismului

11.00- 12.00-  Sala A, Palatul Administrativ din Târgu Jiu, Masă rotundă. Primari ai localităților cu potențial turistic, oficialități ale administrației publice locale, precum și reprezentanți ai operatorilor de turism și ai agenților economici implicați în activitatea de turism. (Posibilitate înregistrări imagini în primele 10 minute ale evenimentului).

12.00 – 12.30 - conferință de presă – Sala A a Palatului Administrativ din Târgu Jiu.

13.00 – 14.00 - deplasare Rânca

14.00 – 16.00 – Vizită Rânca-Transalpina, (vizită baza de salvare montană din Rânca, întâlnire/discuții cu operatorii de turism din zonă)

16.00 - deplasare spre București.

Nici un comentariu

Comentarii pentru Ministrul Turismului, în vizită de lucru în Gorj sunt acum închise.