Festivalul ROckFest Transalpina a adus la Rânca sute de fani ai muzicii rock

Scris de CJ Gorj. Postat în Evenimente, Principală

DSC_0774

Publicat în data de august 31, 2017 cu Nici un comentariu

Consiliul Județean Gorj a continuat și în acest an campania de promovare turistică a zonei montane Rânca, organizând sâmbătă, 29 iulie 2017, Festivalul ROckFest Transalpina, concert-maraton de muzică rock.

Prima ediție a evenimentului a adus la Rânca sute de iubitori și fani ai muzicii rock din toate zonele țării. Au concertat pe scena festivalului renumitele formații 9.7 Richter, Krypton, Kempes, Vița de Vie, The R.O.C.K., Vunk și tânărul percuționist Radu Pupăzan, show-urile fiind prezentate de Claudiu Cîrțînă, realizator de programe radio. Nu a lipsit un superb foc de artificii, admirat de toți participanții la eveniment.

Alături de Consiliul Județean Gorj s-au implicat în organizarea evenimentului Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Școala Populară de Artă Târgu Jiu și Asociația „Acasă la Brâncuși”.

Festivalul s-a bucurat de sprijinul Serviciului Public SALVAMONT Gorj, Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Tudor Vladimirescu” Gorj,  Grupării de Jandarmi Mobilă  ”Frații Buzești” din Craiova,  al Primăriilor și Consiliilor Locale Novaci și Baia de Fier, al obștilor ”Bercești – Vlădoi” și ”Cerbul”, al pensiunilor ”Teleschi Rânca” și ”Eden”.

Nici un comentariu

Comentarii pentru Festivalul ROckFest Transalpina a adus la Rânca sute de fani ai muzicii rock sunt acum închise.